Fotoservis

Vizitë në marketin Mako

– Zëvendëskryeministrja e Çështjeve Ekonomike, Milla Carovska dhe kryetari i komunës së Kisella Vodës, Filip Temelkovski vizituan objektin prodhues të kompanisë “Mako market”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close