Fotoservis

Vizitë në kopshtin e fëmijëve”8 Marsi” në lagjen Draçevë

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska e vizitoi kopshtin e fëmijëve "8 Marsi" në lagjen Draçevë, komuna e Kisella Vodës

Back to top button
Close
Close