0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

Vitin e kaluar për katër për qind më shumë persona të zhvendosur me dhunë nga viti 2019, moszgjidhja e kërkesave për azil është në nivel të njëjtë

Për katër për qind më shumë njerëz janë zhvendosur me dhunë në botë vitin e kaluar në krahasim me vitin 2019. Sot një për qind e njerëzimit është shpërngulur dhe ka dyfish më shumë persona të shpërngulur se sa në vitin 2011 kur numri i përgjithshëm ka qenë diçka nën 40 milionë, tregojnë të dhënat e raportit të UNHCR- “Trende globale në vitin 2020”.

Back to top button
Close
Close