0_MIA Investigon.PortalIntervistëKorrespondentë MKDKulturë

Vishka: Teatri i Gostivarit do të jetë tempull i qytetarisë dhe intelektualizmit

Gostivari u bë me teatër dhe mori mbështetje të plotë të shtetit. Për një vit u bë me dy drejtorë, por ska asnjë premierë. Punësimet dhe fillimi formal me punë ranë nën labirintet e burokracisë, por kundërmuan edhe erëzat e kuzhinave partiake. Ushtruesi i ri i detyrës drejtor paralajmëron shfaqje dhe formimin e ansamblit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close