BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Virusologia kineze: Disa lloje të reja të koronavirusit janë rrezik për njeriun

Shkencëtarja kineze, Shi Çanlli nga Instituti për Virusologji në Vuhan, paralajmëroi se në disa zona në pjesën jugore dhe juglindore të Kinës, lakuriqët janë bartë të llojeve të tjera të koronavirusit, të cilat që tani mund të transmetohen tek njerëzit.

Back to top button
Close
Close