0_Македонија.ПорталПолитика

Виртуелна конференција „Договор за стабилизација и асоцијација МК-ЕУ: Дваесет години и понатаму“

Институтот за европска политика – Скопје организира виртуелна конференција на тема „Договор за стабилизација и асоцијација МК-ЕУ: Дваесет години и понатаму“.

Back to top button
Close
Close