0_Македонија.ПорталОпштество

Виртуелна есенска трка во трчање „Прв до врв“

Во согласност со најновите заострени мерки на Владата и Комисијата за заразни болести, трката Есенска 5К, која требаше да се одржи на 31 октомври, ќе се одржи во формат и времетраење прилагодени на околностите предизвикани од здравствената криза, информираат од здружението за спорт и рекреација Прв до врв од Скопје, организатор на трката.

Back to top button
Close
Close