BotëBotë.Portal

Viktima e tretë me Kovid-19 në Hong Kong

Në Hong Kong sot është paraqitur rasti i tretë i vdekjes i shkaktuar nga Kovid 19.

Hong-Kong, 8 mars 2020 (MIA) – Në Hong Kong sot është paraqitur rasti i tretë i vdekjes i shkaktuar nga Kovid 19.

Bëhet fjalë për një grua 76 vjeçare e cila më 28 shkurt është paraqitur me simptoma të etheve, frymëmarrje të vështirësuar, kollë dhe dhimbje në bark dhe i njëjta është pranuar në spital, kumton administrata e spitalit.

Në Hong Kong sot janë paraqitur katër raste të reja të personave të infektuar me të cilët numri i përgjithshëm u rrit në 114. sn/

Таг
Back to top button
Close
Close