0_Магазин.ПорталЗанимливости

Виена – европска престолнина на клукајдрвците

Во 1.457 записи, клукајдрвецот игра главна улога. Тоа е најчестиот вид птица и, во споредба со другите видови, продира најдлабоко до центарот на градот.

Back to top button
Close
Close