0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Видеоконференција „Пандемијата и безбедноста. Како понатаму?“

Во рамки на Втората сесија на Работната група 4 (Правда, слободи и безбедност – Поглавје 24) од Националната конвенција за Европската Унија во Република Северна Македонија (НКЕУ-МК) денеска ќе се одржи видеоконференција на тема „Пандемијата и безбедноста. Како понатаму?“.

Back to top button
Close
Close