BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Vëzhguesi i KB-së: Irani e shkel marrëveshjen bërthamore në stacione nëntokësore

Irani filloi me pasurimin e uraniumit me serinë e tretë të centrifugave avancuese IR-2m në objektin e tij nëntokësor Natanc, deklaroi para vendeve anëtare një vëzhgues i KB-së për programin bërthamor të vendit dhe shtoi se me këtë vazhdon të shkelet marrëveshja bërthamore e Teheranit me forcat e mëdha nga viti 2015.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close