0_Sport,PortalFutboll

Vetëm Reali dhe Barcelona nuk paralajmëruan tërheqje nga Suprliga

Vetëm dy klube prej 12 pjesëmarrësve në Superligë akoma nuk e kanë braktisur projektin për krijimin e turneut të ri.

Back to top button
Close
Close