СветСвет.Слајдер

Весникот Асахи Шимбун бара откажување на Олимписките игри во Токио

апонскиот дневен весник Асахи Шимбун, официјален партер на Олимписките игри во Токио, денеска побара да се откажат ОИ поради ризици по јавното здравје и оптоварениот здравствен систем поради пандемијата со Ковид-19

Back to top button
Close
Close