BiznesBiznes.PortalEkonomi

Vërehet ulje e qarkullimit në tregti me pakicë me ushqim, pije dhe duhan

Qarkullimi në tregti me pakicë me ushqim, pije dhe duhan në tetor të këtij viti në krahasim me tetorin e vitit të kaluar shënon ulje  për 3,1 për qind në mënyrë nominale dhe 6,8 për qind në mënyrë reale, publikoi Enti Shtetëror i Statistikës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close