Lajme nga komunatShkup

Vendosen kosha të rinj të mbeturinave në Komunën e Sarajit dhe në Qendrën për Sport dhe Rekreacion “Matkë”

Ndërmarrja Publike ,,Higjiena Komunale” - Shkup vazhdon me vendosjen e koshave të rinj të përcaktuar për hedhjen e mbetjeve të imëta.

Back to top button
Close
Close