0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Vendime qeveritare për emërimin e drejtorëve, u.d. drejtorëve dhe anëtarëve të KD-së në shumë NP dhe SHA

Qeveria në seancën e sotme solli vendim për emërimin e drejtorëve, u.d. drejtorëve dhe anëtarëve të këshillave drejtues të shumë ndërmarrjeve publike dhe shoqatave aksionare në pronësi të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në bazë të propozimeve të Komisionit qeveritar për emërime.

Back to top button
Close
Close