EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Vendet e BE-së u morën vesh për njohje recipoke të testeve për Kovid-19

- Vendet anëtare të BE-së sot u morën vesh për përforcim të përdorimit të testeve të shpejta antigjen dhe për njohje reciproke të rezultateve nga testet për Kovid-19, njoftoi Këshilli i BE-së.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close