Политички партии

Велковски: Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со месеци кочат важни законски решенија

Поради нивната деструктивност и неодговорност закочена е постапката за изградба на нов Клинички центар во Скопје, најважен капитален проект за македонското здравство.

Back to top button
Close
Close