ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Велика Британија подготвува план за забрана на меѓународните патувања

Разгледуваме дополнителни опции за тоа како да се спречат меѓународните патувања, изјави денеска британскиот државен секретар Мајкл Гоув

Back to top button
Close
Close