0_Magazinë.PortalSkena

Vdiq aktorja Dajan Rig

Aktorja britanike Dajana Rig vdiq dje në moshën 82-vjeçare, në shtëpinë e saj në Londër.

Londër, 11 shtator 2020 (MIA) – Aktorja britanike Dajana Rig vdiq dje në moshën 82-vjeçare, në shtëpinë e saj në Londër.

Vajza e saj – aktorja Rejçel Sterling e ka informuar opinionin se shkaku për vdekjen e saj është kanceri, i cili iu zbulua në mars.

Dajana Rig ka lindur në Donkaster, Angli. Ka aktruar në “Xhejms Bond: Në shërbim të Lartmadhërisë së saj”, “Lojë e froneve” dhe në 70 filma dhe TV projekte tjera.

Ka pasur role edhe në teatrin e Brodueit në Nju-Jork. bsh/

Таг
Back to top button
Close
Close