0_Magazinë.PortalKuriozitete

Vdekja e ndau çiftin më të vjetër bashkëshortor në botë pas 79 vitesh

Çifti zyrtarisht më i vjetër në historinë më të re të njerëzimit, u nda pas vdekjes së Hulio Cezar Mora Tapia në moshën 110-vjeçare në shtëpinë e tij në Kito të Ekuadorit. Gruaja e tij Valdramina Meklovia Kuinteros Rejes është akoma gjallë dhe ka 104 vite.

The fullnews article is available only to subscribers of the MIA web-service.
Sign in or contact our marketing sector for more information.

Tel. +389 2 2461600 ext. 235
e-mail: marketing@mia.mk .

Таг
Back to top button
Close
Close