0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

Vazhdon dialogu publik-privat mes Qeverisë dhe ekonomisë

Seancat e Komisionit për dialog publik-privat do të shfrytëzohen si mjet konsultativ dhe korrigjues për të gjitha politikat, ligjet dhe masat të cilat Qeveria planifikon t'i sjell për zhvillim më të shpejtë dhe të qëndrueshëm të ekonomisë, me qëllim që të dëgjohet zëri i ekonomisë, të prezantuar përmes odave, si dhe të maksimizohet efekti i masave, porositi zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi në fjalimin hyrës në seancën e sotme të Komisionit për dialog publik privat në Qeveri me të cilën kryesoi ai vetë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close