BallkanBallkan.Portal

Vazhdojnë protestat në Kroaci, janë të mundshme zgjedhje të parakohshme

Në Kroaci tashmë ditën e katërt me rradhë zgjat greva  në arsim,  por edhe sot nuk do të ketë mësim  në shkollat e Qytetit Zagreb dhe në Qarkun Dubrovnik-Neretva. Greva vazhdon, me shikim të asaj se Qeveria as dje,  në negociatat me sindikatat  për bazën e  shërbimit shtetëror dhe publik nuk ofroi termin për mbledhje për koeficientët.

Back to top button
Close
Close