BotëBotë.Portal

Vazhdojnë përleshjet në Nagorno Karabah

Në rajonin Nagorno Karabah në vijim janë luftime të ashpra midis armatës së Azerbajxhanit dhe të Armenisë dhe në të dyja vendet është shpallur gjendje lufte.

Back to top button
Close
Close