BotëBotë.Portal

Vazhdojnë negociatat midis pushteti të Venezuelës dhe opozitës

Negociatat që duhet të çojnë deri në tejkalimin e pat pozitën politikën në krizën e Venezuelës do të vazhdojnë javën e ardhshme, me siguri në ishullin Kirip, Barbaros, njoftoi Al Xhazira.

Back to top button
Close
Close