BotëBotë.PortalShkencë dhe teknologji

Vatsap nuk funksionon në shumë vende të botës

Londër, 22 janar 2019 (MIA) - Rrjeti social Vatsap nuk funksionon në shumë vende të botës, gjë që solli deri te probleme në komunikimin mes shfrytëzuesve të tij, bëri të ditur "Indipendent".

Back to top button
Close
Close