0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

Varshmëria e të rinjve nga rrjetet sociale rezulton me depresivitet të rritur, ankciozitet dhe vetmi

Jeta sociale e të rinjve është transferuar në rrjetet sociale dhe zhvillohet onlajn. Ata më shumë janë të pranishëm në rrjetet sesa që mbajnë kontakt të gjallë dhe janë më pak të shkathët në komunikimin social. Varshmëria nga rrjetet sociale te adoleshentët rezulton deri te depresiviteti i rritur, ankcioziteti, krijimi i pasqyrës negative për veten, peshës së rritur trupor, por edhe vetmisë.

Back to top button
Close
Close