BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Varheji: Shqipëria i plotësoi kushtet për konferencë të parë ndërqeveritare me BE-në

Në Bruksel sot është mbajtur Këshilli i 11-të për stabilizm dhe asociim mes BE-së dhe Shqipërisë, me ç’rast Komisioni Evropian vlerësoi se Tirana është e gatshme për konferecën e parë ndërqeveritare dhe do të kërkojë nga vendet anëtare dritë të gjelbër, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Back to top button
Close
Close