Дописници МКДОпштински вести

Валандовски тиктокер вклучен во проект за спречување корупција

Младиот, исклучително популарен, валандовски тиктокер Алекандар Динев, кој има најмногу следбеници на платформата, е дел од проект преку кој ги едуцира своите врсници за корупцијата во општеството и последиците од неа.

Back to top button
Close
Close