0_Maqedoni.PortalShoqëri

Vaksinimi falas kundër gripit sezonal fillon nesër

 Vaksinimi falas  kundër gripit sezonal me të cilin janë përfshirë  persona më të moshuar të moshës mbi 65 vjet, gra shtatzëna, fëmijë të moshës  prej gjashtë muaj deri në pesë vjet dhe të sëmurë kronik,  fillon nesër në qendrat për shëndet publik,  ku do të zhvillohet në dy ndërrime, si dhe në poliklinikat Bukuresht, Gjorçe Petrov dhe në Çair ku do të zhvillohet në periudhën nga ora 14:00 -18:00.  Vaksinimi falas  kundër gripit sezonal  në Qendrën për shëndet publik-Shkup do të zhvillohet edhe të shtunën nga ora 07:00-14:00.

Back to top button
Close
Close