EvropëEvropë.Portal

Vaksina ruse “Epivakkorona” do të jetë në treg muajin e ardhshëm

aksina kundër Kovid-19 - "Epivakkorona", e zhvilluar nga Qendra shtetëror kërkimore ruse për virologji dhe bioteknologji, mund të lëshohet në qarkullim civil muajin tjetër, deklaroi drejtori i qendrës, Rinat Maksjutov.

Back to top button
Close
Close