BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Vaksina e Xhonson dhe Xhonson është efikase mes 66 dhe 72 për qind

Kompania amerikane Xhonson dhe Xhonson planifikon javën e ardhshme të kërkojë miratim nga Agjencia amerikane për ushqim dhe barëra për përdorim urgjent të vaksinës së saj, që përdoret në doze të vetme, ndërkaq siç kumtuan, efikasiteti është mes 66 dhe 72 për qind.

Back to top button
Close
Close