Фотосервис

Увид во тековните активности од проектот „Реконструкција на ТС Скопје 4”

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска , генералната директорка на МЕПСО, Ева Шуклева и директорот на канцеларијата на Европска банка за обнова и развој, Анди Аранитаси, во посета на трансформаторската станица Скопје 4

Back to top button
Close
Close