Фотосервис

Увид во реконструкција и модернизација на трансформаторска станица

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорката на МЕПСО Ева Шуклева на увид во реконструкција и модернизација на трансформаторска станица Скопје 4

Back to top button
Close
Close