Фотосервис

Увид во работите

Премиерот Оливер Спасовски, заменик-министерката за образование и наука, Елизабета Наумовска, и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, извршија увид во работите на спортската училишна сала во ООУ „Вера Јоциќ“ во Хиподром.

Back to top button
Close
Close