Фотосервис

Увид во работите на училиштето „Браќа Рамиз-Хамид“

Претседателот на Владата Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули во увид на работите на училиштето „Браќа Рамиз-Хамид“ во Oпштина Шуто Оризари

Back to top button
Close
Close