Фотосервис

Увид во градбата на корзото во Општина Ѓорче Петров

Министерката за финансии Нина Ангеловска и градоначалникот на Општина Ѓорче Петров Александар Наумоски во увид на градбата на корзото во општината и пристапната улица до него

Back to top button
Close
Close