Дописници МКДОпштински вести

Утре истекува постапката за прибирање предлози за креирање на програмите на Општина Велес за 2021

До утре 31 октомври трае постапката на прибирање предлози, проекти, сугестии за креирање на програмите на општина Велес: локален економски развој, образование, култура, социјална заштита, здравство, спорт, заштита на животна средина, соработка со граѓанските организации, а тоа значи во сите области во кои општината има надлежност. Постапката започна на 22 октомври.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close