МКДОпштински вестиСкопје

Утре без вода улиците „Стрезова“, „Милан Марковиќ“, „Крчин“и „Козле“

Во текот на утрешниот ден поради изведување на водоводен приклучок ф80мм на ул.„Стрезова“ бр.36, без вода ќе бидат корисниците на ул.„Стрезова“, „Милан Марковиќ“, „Крчин“ и дел од ул.„Козле“.

Back to top button
Close
Close