0_Магазин.ПорталНаука и технологија

Јутјуб нуди поширока употреба на „слика во слика“

Јутјуб има намера да го исполни ветувањето - на сите корисници на ИОС да им понуди режим „слика во слика“.

Back to top button
Close
Close