Sektori civilShoqëri

UT-ja dhe Akademia e Studimeve Albanologjike e Shqipërisë e zyrtarizojnë bashkëpunimin e tyre në lëminë e kërkimeve shkencore

Universiteti i Tetovës dhe Akademia e Studimeve Albanologjike nga Republika e Shqipërisë e intensifikojnë bashkëpunimin e tyre në funksion të zhvillimit institucional edhe në lëminë e kërkimeve shkencore.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close