KulturëTekste origjinale

UT e organizoi Seminarin XIV Ndërkombëtar të Albanologjisë

Në Universitetin e Tetovës u zhvilluan punimet e edicionit XIV të Seminarit Ndërkombëtar të Albanologjisë. “Sfidat e (mos)zbatimit të ligjit të gjuhëve në Maqedoninë e Veriut dhe gabimet gjatë përdorimit të shqipes standarde” ishte tema boshte e Seminarit, ndërsa studiues shkencorë të gjuhës dhe letërsisë shqipe nga vendi dhe rajoni diskutuan rreth kësaj tematike. Seminari punimet e tij i zhvilloi përmes platformës online, për shkak se Universiteti ynë, që nga përhapja e pandemisë globale Covid 19, në përpikëri u është përmbajtur rekomandimeve të autoriteteve, për respektimin e të gjitha protokolleve shëndetësore për t’u mbrojtur nga virusi Korona.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close