0_Maqedoni.PortalShoqëri

UT dhe Shoqatat “Qyteti i Bletëve” dhe “Mjalti i Pollogut” organizuan gara ndërkombëtare për kualitet të mjaltit

- Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Shoqatat “Qyteti i Bletëve” dhe “Mjalti i Pollogut”, organizuan garat e II-ta ndërkombëtare për cilësi të mjaltit “Tetovo Honey Awards”.

Back to top button
Close
Close