Оригинални текстови

Усвоен Јавниот повик за увид во ИС

Скопје, 27 февруари 2020

Скопје, 27 февруари 2020

Државната изборна комисија, на вчерашната седница го усвои Јавен повик за увид во ИС за увид во избирачкиот список.

Државната изборна комисија (ДИК) ги известува сите граѓани на Република Северна Македонија дека јавниот увид на податоците на избирачкиот список ќе започне на ден 26 февруари 2020 и истиот ќе трае до 11 март 2020 до 24:00 часот.

___________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close