0_Македонија.ПорталОпштество

Успешно завршена хуманитарната акција „Волшебно велигденско дрво“

Хуманитарната акција „Волшебно велигденско дрво“ што се одржа од 12 до 27 април во Рамстор Мол, а беше наменета за корисниците од Дневниот центар за лица со церебрална парализа и Дневен центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години „Пролет“, успешно е завршена, информираат организаторите.

Back to top button
Close
Close