Дописници МКДОпштински вести

Уште една градинка во Тетово комплетно се реновира

Уште еден објект на Јавната установа детска градинка „Младост“ - Тетово оваа лето комплетно се реновира. Паралалено со активностите во објектот „Стара градинк“, почна и внатрешната обнова на објектот „Поток“.

Back to top button
Close
Close