Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Urimi i Rektorit të UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti

Në këtë ditë të shënuar të historisë sonë kombëtare, kam nderin dhe kënaqësinë e veçantë, që në emër të Universitetit të Tetovës, t’jua uroj 28 Nëntorin- Ditën e Flamurit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close