Partitë politike

Urim me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski

Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji - Ditën kombëtare të vllahëve.

Shkup, 23 maj 2020

Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve.

Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin vllah paraqet afirmim të kulturës dhe traditës së tyre.

Kontributi i tyre për ndërtimin e vlerave themelore njerëzore në shoqërinë tonë, por edhe në ndërtimin e shtetit tonë të përbashkët Maqedoni është shumë i rëndësishëm.

Sot vllahët njëjtë si edhe komunitetet tjera kalojnë nëpër sfida të përbashkëta, pasiguri ekonomike, krizë shëndetësore, pasiguri dhe erozion të vlerave morale të imponuara nga udhëheqësia e papërgjegjshme e shtetit. Pozita e komuniteteve nuk përmirësohet me fjalë të bukura, por me punë, strategji dhe plan konkret.

Festat e tilla le të jenë shkas për angazhim të përbashkët për mirëqenie dhe prosperitet në shtetin tonë.

Me respekt

Hristijan Mickoski – kryetar i VMRO-DPMNE-së

_____________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close