EvropëEvropë.Portal

Ura Uestminster në Londër mbyllet për arsye sigurie

 Policia londineze sot e bllokoi një pjesë të qytetit rreth spitalit "Sent Tomas" dhe e mbylli urën Uestminister për shkak të një sigurie të kërcënimit.

Back to top button
Close
Close