Дописници МКД

Уписот на првачињата во Прилеп е при крај

Над 80 проценти од преку 600 идни првачиња го завршија уписот во 10-те прилепски училишта. Рокот за уписот е до крајот на мај и надлежните се уверени дека сите деца ќе бидат запишани.

Back to top button
Close
Close